De Schooltuin - Bremberg

Wanneer

  • van donderdag 1 maart tot maandag 31 december 2018 van 09u00 tot 16u00, enkel op monday, dinsdag, wednesday, donderdag, friday.
De Bremberg - GROENSTRAAT 16, 3294 MOLENSTEDE
LG Molenstede ondersteunt het project De Schooltuin in de School voor Buitengewoon Onderwijs 'De Bremberg' in Molenstede
LG Molenstede participeert en werkt mee aan het project De Schooltuin in de School voor Bijzonder Onderwijs De Bremberg te Molenstede.
Van maart tot juni gaan de gasten van de Bremberg op ontdekking in de tuin. Ze leren hoe radijsjes gezaaid worden, hoe ze slakken kunnen vangen, waar de aardappelknollen groeien en hoe fijn het is om buiten bezig te zijn. Dit alles onder begeleiding van juf An.
Wij ondersteunen onze schooltuiniers met een waardebon, met ecologische tuinproducten van Naturen en met tips. Onze schooltuin is één van de 199 die meedoen met de campagne van Landelijke Gilden.
Heb je zin om af en toe een handje toe te steken in onze schooltuin? Heb je plantjes of tuingerief op overschot? 
Leden LG zijn al aan de slag geweest om de ruimte van de geplande tuin met bloemenweide vrij te maken van overtollige houtaangroei. Alles werd gefreesd en klaar gemaakt zodat de leerlingen aan de slag konden.

Praktisch

Voor wie
Jongeren (12j - 18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Molenstede
Prijs
gratis

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0475 87 98 23

Meer activiteiten

  • 01 mrt

    De Schooltuin - GBS Molenstede

  • 31 dec

    Nieuwjaarszingen + traktatie