Bank vertelt Verhaal

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 10 november 2018 18u30 - 20u00
Bank Molenweg - start Dorpsplein - DORPSPLEIN , 3294 MOLENSTEDE

Verslag

Met wandelingen allerhande (gewone wandelingen, themawandelingen, zoektochten, heksentochten) hadden wij al ervaring; enkele jaren geleden trakteerden we het dorp op een nieuwjaarstoost met een avondwandeling met fakkels en daarna de nieuwjaarsdrink. De fakkelwandeling was zeer gegeerd door de kinderen. Vandaar dat we een activiteit rond onze bank organiseerden die geïnspireerd was op de avondlijke fakkeltochten van eerder; deze fakkeltocht voerde ons bij valavond langs veldwegen en bospaden tot aan de bank. Hier zat de verteller klaar op de Bank met de spots op hem gericht. Hij bracht ons met veel bravoure een aangepaste vertelling waar kinderen en ouders gretig naar luisterden. Het was tegelijk sfeervol tijdens de fakkeltocht en spannend bij het verhaal. 
Nadien werd er natuurlijk gezorgd voor warme en verfrissende drankjes voor iedereen. 
Het was een succesvolle en geslaagde activiteit die ons aanzette om volgend jaar nog iets dergelijks te organiseren. We hebben trouwens al twee Banken staan. 
Enkel de weersomstandigheden waren bij de start de spelbreker; zo niet waren er nog meer deelnemers opgedaagd; we ramen het aantal op een veertigtal kinderen en een 25-tal volwassenen. 

Praktisch

Vertrek
18.30 u Dorpsplein
Artiest / Spreker / Gids
eigen
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Molenstede
Meer weten?
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0475/87.98.23