Wandelweekend in het Nederlandse Noord-Braband

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van vrijdag 21 september 2018 om 10u00 tot zondag 23 september 2018 om 19u00
Dorpsplein - DORPSPLEIN , 3294 MOLENSTEDE

Verslag

OISTERWIJK was onze uitvalsbasis voor dit weekend, ditmaal bij onze Noorderburen. Oisterwijk ligt in Noord-Brabant in de omgeving van Tilburg. Gekend in deze regio zijn o.a. De Efteling, de Beekse Bergen, de Trappisten van La Trappe, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Oisterwijkse bossen en vennen liggen zeer centraal in Brabant. Het is een van de bekendste wandelgebieden in deze provincie.  
In de directe omgeving van het hotel begint het heide en vennengebied “de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Heide”, met vele mooie wandelroutes.   
De eerste dag verkenden we de Loonse en Drunense Heide, een uitgestrekt "Saharagebied" waar je goed de richtingaanwijzers moet volgen als je geen verloren traject zou afleggen. Hier in deze weidse natuur hebben we ook even halt gehouden onder een boom om even aan onze overleden vriend Danny te denken, die mee de voorbereiding gedaan had en er normaal ook bij zou zijn. 
De tweede dag zaten we in de Oisterwijkse bossen en vennen, ook prachtig wandelgebied. Om af te koelen werden we op wat regen vergast op het het einde van de wandeling
De laatste dag was echter een regendag, maar toch werd gestart om door de Oisterwijkse Vennen te trekken. Gelukkig konden we onderweg lekker schuilen en opdrogen.
Het Hotel was schitterend, ook de deelnemers waren dat natuurlijk.

Praktisch

Vertrek
Dorpsplein
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Molenstede
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0475 87 98 23

Meer activiteiten

  • 03 jun

    Seniorenwerking: Daguitstap Auberge de la ferme

  • 01 jul

    Fotozoektocht Molenstede Heide en Duinen

  • 27 jul

    Breugelavond